Quote_teken_links

GEMEENTE UTRECHT
KIEST OPNIEUW VOOR POUW VERVOER 

Touringcarbedrijf Pouw Vervoer B.V. en de Gemeente Utrecht hebben een meerjarige vervoersovereenkomst gesloten voor het schoolzwemvervoer. Deze overeenkomst is dit schooljaar gestart en kent een looptijd van twee schooljaren met de mogelijkheid tot verdere verlenging. Het betreft het vervoeren van circa 1.000 leerlingen met begeleiding.

Afgelopen maart 2019 publiceerde de gemeente Utrecht deze Europese Aanbesteding. ‘Als zittend vervoerder is een dergelijke aanbesteding altijd weer een éxtra uitdaging, aldus Leendert Vellekoop algemeen directeur bij Pouw Vervoer Groep waartoe touringcarbedrijf Pouw Vervoer behoort.’ We hebben een marktconforme offerte opgesteld en rekening gehouden met de visie op het zwemmen binnen de gemeente. De gemeente Utrecht heeft namelijk als doelstelling de zwemvaardigheid te vergroten.

Touringcarbedrijf Pouw Vervoer bestaat al meer dan 25 jaar en verricht alle vormen van touringcarvervoer zoals; schoolreizen, meerdaagse studiereizen, evenementenvervoer, OV-lijndiensten, zakelijk- en vip vervoer. Met 150 voertuigen is er eigenlijk altijd wel een geschikte vervoersoplossing.