Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
GERARD BLOK BENOEMD TOT COMMERCIEEL DIRECTEUR GPI GROUP
22 juli 2021 | 1 minuten lezen

Gerard Blok is onlangs benoemd tot commercieel directeur van de Gpi Group. Naast CEO Fred Boere en COO Arno Rodenburg wordt hij binnen de directie verantwoordelijk voor de commerciële strategie van het bedrijf.

‘Gerard is de afgelopen jaren nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van Gpi tot het bedrijf wat we nu zijn. Met zijn commerciële en operationele ervaring binnen Gpi is hij een goede aanvulling op het directieteam en een goede sparringpartner voor zowel klanten, als het management van de werkmaatschappijen’, aldus Fred Boere en Arno Rodenburg.

Gerard Blok: ‘Gpi Group bestaat inmiddels uit meerdere werkmaatschappijen met elk hun eigen specialisme. Door in kleinere teams te werken borgen we dat klanten snel mensen met kennis van zaken spreken. Of er nu vragen zijn over een pasteurisatie-skid, een farmatank of over een compleet tankenpark: je kan bij Gpi terecht. We zien nog veel kansen om onze dienstverlening uit te breiden en ik kijk er naar uit om met alle teams verder te werken aan deze duurzame groei.’

Gerard werkt circa tien jaar bij Gpi en heeft diverse functies bekleed binnen Gpi.

OntwikkelingenSamenwerkingIT & ICTSoftwareTheaterEemvallei