Quote_teken_links

GESLAAGDE
TIENDE BEURSVLOER NIEUWEGEIN

Op donderdag 28 november vond alweer de tiende Beursvloer Nieuwegein plaats. In theater en kunstencentrum DE KOM kwamen bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid bij elkaar om te handelen met gesloten beurs. In totaal werden er 80 matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van €403.448,-!

Na de officiële opening door wethouder Hans Adriani werden als snel de eerste matches gemaakt. De matchpartijen leverden hun formulier met de gemaakte afspraak in bij notaris Marco Sutter van Sutter Kars Notarissen, zodat hij deze kon controleren. De deelnemers kregen vervolgens een wuppie, en al gauw liepen vele deelnemers met meerdere wuppies op de schouder.

Het evenement werd afgesloten door burgemeester Frans Backhuijs, die na een harde slag op de gong bekend kon maken dat er 80 matches zijn gemaakt en dat daarmee een record werd gevestigd. De hoge maatschappelijke waarde van €403.448,- werd vooral gerealiseerd door enkele matches waarbij er veel uren vrijwilligerswerk wordt gedaan bij Nieuwegeinse organisaties.