Quote_teken_links

GEZOND WORDEN EN BLIJVEN MET
VAN DER VALK VITAAL

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 heeft sinds 1 april een nieuwe faciliteit erbij: Van der Valk Vitaal. Hotelgasten en bezoekers kunnen hier terecht voor een totaalconcept aan vitaliteitsdiensten. Ook bedrijven kunnen hier terecht voor hun medewerkers.

Van der Valk Vitaal staat voor de combinatie van gastvrijheid en gezondheid. Binnen Van der Valk Vitaal zitten diverse specialisten die helpen bij het gezond worden, zijn en blijven. Zoals een diëtist, een fysiotherapeut, arbodienst en massagepraktijk. Alles onder één dak. Uiteraard aangevuld met de voor Van der Valk gebruikelijke restauratieve gastvrijheid en ontspanningsmogelijkheden, zoals een fitnessruimte.

Ook bedrijven kunnen terecht in het vitaliteitsgedeelte van Van der Valk Hotel Amersfoort-A1. Zo kunnen bedrijven een preventief medisch onderzoek laten uitvoeren in Vitaal Lab. Hierbij wordt de gezondheid van medewerkers in kaart gebracht. Van der Valk Vitaal biedt aan de hand hiervan diverse interventies aan om organisaties vitaler te maken.

Van der Valk Vitaal is gevestigd op de vierde en vijfde etage in het naastgelegen pand van Van der Valk Amersfoort A1 aan de Ruimtevaart 24. Het voormalige bedrijfspand wordt nog verbouwd en verbonden met het hotel door een groot glazen entreegebouw.