Quote_teken_links

GOEDSIGN START 2020 MET NIEUWE DIENSTVERLENING 

Voor GoedSign uit Woerden is 2020 goed begonnen; het reclamebureau heeft haar dienstverlening uitgebreid met marketingondersteuning én bedrijfskleding. Beiden waren al jarenlang een wens van eigenaar Daan Tennekes.

‘Ondersteuning op het gebied van marketing houdt vooral in dat we meedenken over de input voor marketingcampagnes. Welke middelen zet een klant in, wat kan men met de aankleding en op social media het beste doen? We ondersteunen de marketeers als het gaat om creatieve invulling en ideeën’, vertelt Daan Tennekes. ‘Voor kleine en middelgrote bedrijven kunnen we een mooie aanvulling zijn op de huidige marketing. Vooral onze bestaande klanten merken dat het fijn werkt om niet alleen voor de ‘doeners’ bij ons terecht te kunnen, maar ook voor de ‘denkers’!

Ook bedrijfskleding is nieuw in het aanbod van GoedSign. ‘De vraag naar het bedrukken van kleding kwam de afgelopen jaren al vaker, maar sinds dit jaar hebben we een goede partner gevonden en kunnen we onze klanten ook op dit vlak van dienst zijn. Van werkkleding tot kantoorkleding; alles is te zien in onze nieuwe showroom. Dit is een prachtig verlengstuk van onze huidige dienstverlening voor onze klanten!’, besluit Tennekes.