fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Gpi Group benoemt nieuwe COO en CFO
9 maart 2023 | 3 minuten lezen

Gerard Blok is aangesteld als chief operations officer (COO) en Tjibbe Steenstra als chief financial officer (CFO) van de Gpi Group. Met de aanstellingen beoogt het bedrijf de kennisdeling en aansluiting tussen de verschillende werkmaatschappijen te optimaliseren. Gerard en Tjibbe versterken het directieteam van de Gpi Group dat aangestuurd wordt door co-CEO’s Fred Boere en Arno Rodenburg.

Gerard Blok is geen onbekende binnen het bedrijf. Sinds 2011 vervulde hij binnen Gpi onder andere functies als managing director van Gpi De Gouwe, commercieel directeur van Gpi Group en managing director van Gpi Tanks XL. Co-CEO Arno Rodenburg vertelt over deze stap: ‘Zijn werkervaring in verschillende functies en werkmaatschappijen kan Gerard inzetten om als COO de overkoepelende operationele doelstellingen van Gpi Group te realiseren.’ In zijn nieuwe functie zal Gerard zich bezighouden met de optimalisatie van de structuur en procedures van de werkmaatschappijen en de samenwerking van de verschillende bedrijven binnen de klantprojecten.

Tjibbe Steenstra werkt sinds september 2021 bij Gpi. Hij startte als board assistent en groeide snel door tot business controller. Vanaf september 2022 is hij eindverantwoordelijk voor zijn afdeling als Manager Finance & Control van Gpi Group. Door zitting te nemen in het directieteam van de Gpi Group is deze rol omgezet naar CFO. Co-CEO Fred Boere over de aanstelling van Tjibbe tot CFO: ‘Tjibbe heeft in de korte tijd dat hij werkzaam is voor Gpi bewezen dat hij beschikt over een uitstekende kennis van het financiële speelveld, de interne bedrijfsprocessen, en de markt waarin Gpi zich bevindt. Dit in combinatie met zijn opleidingsachtergrond zal ons helpen het financiële beleid van de Gpi Group verder te professionaliseren.’

Lopikerwaard