Quote_teken_links

GPI TANKS
BREIDT UIT IN POLEN

Gpi Tanks breidt uit naar Skarbimierz in Polen. Met de bouw van een nieuwe productiehal en een nieuw kantoor krijgt het Nederlandse tankbouwbedrijf extra capaciteit om verder te kunnen groeien en uitbreiden in Europa. De productie start in januari 2020.

In combinatie met de huidige fabriek in Brzeg wordt de capaciteit in Polen flink uitgebreid. De komst van de nieuwe fabriek biedt mogelijkheid om – naast Lopik en Groot-Ammers in Nederland – in Polen ook grotere opslagtanks te produceren.

Naast de mogelijkheid voor de bouw van grotere opslagtanks is verbeterde efficiëntie een grote vooruitgang. Met goed kraanwerk en nieuwe geavanceerde apparatuur kunnen snellere doorlooptijden, hoogwaardige kwaliteit en grote efficiëntie worden bereikt.

Gpi Tanks Polen opereert volledig zelfstandig, naar de maatstaven vanuit het hoofdkantoor in Nederland. Met de komst van de nieuwbouw wordt het team naar verwachting met zo’n 20 tot 30 werknemers uitgebreid.

De grootste afzetmarkt van Gpi Tanks Polen is op dit moment Polen. Met de komst van de nieuwe productiehal en het kantoor wil Gpi het aandeel in buurlanden zoals Tsjechië, Slowakije en Oost-Duitsland vergroten. 

‘Ons doel is om het meest innoverende tankbouwbedrijf van Europa te zijn’, aldus CEO Fred Boere.