Quote_teken_links

GRIEKS RESTAURANT OLI MAZÍ 
GEOPEND IN UTRECHT

Oli Mazí | The Greek Shared Dining heeft 12 december de deuren geopend aan de Amsterdamsestraatweg 701e in Utrecht. Het restaurant werd officieel geopend door burgemeester Jan van Zanen.

Op deze locatie was 32 jaar Restaurant Alexios en tussentijds Lemonia te vinden en hier zit vanaf nu een nieuw trendsettend Grieks restaurant. “Oli Mazí” betekent “met elkaar” en refereert aan de eetcultuur zoals in Griekenland wordt gegeten. Het samen delen van gerechten, erover praten en samen herinneringen creëren. Met ruim 140 zitplaatsen, live muziek, een terras en gratis parkeren in de omgeving is Oli Mazí bij uitsteek geschikt om een complete avond uit te beleven.

Oli Mazí is van woensdag tot en met zondag vanaf 17.00 geopend voor diner. Op de menukaart – die wisselt met de seizoenen – zijn traditionele gerechten in een nieuw jasje gestoken te vinden. Chef-kok Nikos Chalos kan zich helemaal uitleven in een perfect gefaciliteerde keuken waar een Josper grill en Rotisserie aan zijn toegevoegd. Oli Mazí wil zich tevens onderscheiden met een premium drankassortiment, uitgebreide wijnkaart met de beste Griekse en Internationale wijnen en eigentijdse cocktails. Geregeld zal er een muzikaal programma worden aangeboden.

Oli Mazí biedt nog meer; door de short-distance beamer, technische faciliteiten en podium is het mogelijk op maandag en dinsdag het restaurant te boeken voor diners en productpresentaties met een capaciteit tot honderd personen. Voor meer informatie kijk op de website.