fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Grootste voetbalspecialist van Benelux verlaat Woerden na 35 jaar
24 maart 2022 | 2 minuten lezen

De Badge Groep, vooral bekend als moederbedrijf van Voetbalshop.nl, de grootste onlinevoetbalspecialist in de Benelux, verhuist in zijn geheel naar Utrecht. Na 35 jaar verlaat het bedrijf Woerden om in Utrecht alle activiteiten in één centrale vestiging voort te zetten en uit te breiden.

‘We hebben in Woerden altijd erg plezierig kunnen werken, maar door de sterke groei van ons bedrijf hadden we meer ruimte nodig en die was in Woerden niet te vinden’, zegt Roland Heerkens, bijna 45 jaar geleden oprichter van de onderneming en nog steeds met Bas Perik partner in het bedrijf.

Badge heeft dat nieuwe onderkomen gevonden in bedrijvengebied De Wetering, achter winkelcomplex The Wall, langs de A2. De verhuizing vindt gefaseerd plaats in maart en april, zodat de werkzaamheden in het bedrijf kunnen doorgaan.

‘Straks zitten alle afdelingen op een logische manier bij elkaar. De afdeling webshops, de drukkerij, de borduurafdeling, de klantenservice, de verzendafdeling, de automatisering, marketing, noem maar op. Ze hebben allemaal direct met elkaar te maken en iedereen werkt dan in één gebouw, op loopafstand van elkaar. Groot voordeel ten opzichte van Woerden is ook dat de nieuwe vestiging van Badge centraal in het land is gelegen en van alle kanten goed bereikbaar is’, aldus Roland.

Transport & AutobrancheAutodealerWoerden