Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
Hans Dulfer speelt 24 juli bij de Observant
18 juli 2022 | 2 minuten lezen

Zondag 24 juli speelt Hans Dulfer met zijn band op de zonnige binnenplaats van de Observant. Dulfer viert daarmee zijn lange carrière en zijn 82e verjaardag.

Wie is er niet groot geworden met de genadeloze saxsound van Hans Dulfer? Met zijn roemruchte en vooruitstrevende formaties (Perikels, Reflud, Big Boy) heeft hij zich opgewerkt tot de bekendste saxofonist van Nederland. Daarnaast stond hij aan de wieg van de Nederlandse jazzscene, als organisator van legendarische concerten in Paradiso, als adviseur voor het North Sea Jazz Festival en als mede-oprichter van het Bimhuis.

Om te vieren dat de nog immer opzwepend opererende saxofonist zich al 68 jaar een slag in de rondte speelt én dat hij de niet te bevatten leeftijd van 82 jaar heeft bereikt, presenteert Dulfer een niet-te-missen band met gerenommeerde muzikanten en vers repertoire doorspekt met notoire Dulferklassiekers. Blik samen met Dulfer terug op de toekomst zonder spijt en vier feest alsof morgen nooit bestaan heeft. Het optreden wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten en het Nationaal PodiumPlan.

Aanvang: 15:00
Kaarten: 10 euro per stuk, via www.observant.nl

Horeca & RecreatieRestaurant/ barEventsEemvallei