Quote_teken_links

HÄSTENS BREIDT UIT NAAR NAARDEN

Hästens heeft op vrijdag 27 september haar deuren van de derde vestiging Hästens in Naarden officieel geopend. De winkel die gevestigd is op de eerste etage was feestelijk aangekleed en DJ Dina van Diest zorgde voor de muzikale omlijsting.

Bij binnenkomst ontving iedere gast een feestelijk Hästens-blauw welkomstdrankje en om 18.30 uur was het officiële moment en opende Hessel Lubbers, eigenaar van de Hästens Stores de winkel.

Hessel Lubbers bedankte iedereen voor hun aanwezigheid en richtte een speciaal woord aan de medewerkers en bedankte hen op een leuke manier voor hun inzet van de afgelopen tijd.  Bij de gasten was ook de burgemeester Han ter Heegde van de gemeente Gooise Meren vertegenwoordigd en een cameraploeg. De cameraploeg van televisiezender RTL4 was aanwezig om voor het programma over het “Gooische Passie” filmopnamen te maken.

Hästens Store Naarden zit in Het Arsenaal van Jan des Bouvrie; een conceptstore met inmiddels twintig woonwinkels. De keuze voor deze locatie kwam snel tot stand. Hessel: ‘We waren op zoek naar een goede locatie in het Gooi,  in februari kwam ik in contact met Jan des Bouvrie jr. we waren er snel uit.

Jan des Bouvrie jr. over de samenwerking: ‘We misten in Het Arsenaal nog een high-end beddenspeciaalzaak om onze klanten een volledig aanbod te kunnen bieden van alle ruimtes die je kan inrichten. En in de beddenmarkt is er dan eigenlijk maar één merk dat bij ons past: Hästens.’