Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel

HET NIEUWE STYLE MAGAZINE VAN VOCKING INTERIEUR IS UIT

NIEUWEGEIN – Vocking Interieur heeft weer een nieuwe editie van zijn eigen Style magazine gemaakt. De interieur- winkel in Nieuwegein gebruikt dit magazine, dat qua uitstraling niet onderdoet voor de bekende woontijdschriften, om klanten inspiratie te bieden.

‘Bij het maken van dit nieuwe magazine hebben we één vraag heel erg in ons achterhoofd gehouden: hoe creëer je het wauw-effect in een interieur?’, vertelt René Vocking. ‘Je denkt dan misschien al snel aan veel kleur en opvallende prints, maar hoe bont je het ook wil maken, de sfeer in de ruimte moet altijd kloppen. Dat creëer je door materialen, kleuren en vormen goed op elkaar af te stemmen. Zo is iedere ruimte in balans, wat je stijl ook is.’ In Style magazine vertellen de adviseurs van Vocking Interieur hoe je dit voor elkaar kunt krijgen. Daarnaast is er heel veel in terug te vinden over inspirerende interieurs en nieuwe collecties.

In het magazine komen ook enkele herfsttrends terug. ‘Herfstweer vraag om een warm en comfortabel interieur. Dat kun je bereiken door verschillende materialen te gebruiken, maar bijvoorbeeld ook door te kiezen voor reliëf en verschillende vormen. We merken dat mensen altijd graag wat aan hun interieur doen als het najaar aanbreekt en we voorzien hen uiteraard graag van advies.’ Het magazine is af te halen in de winkel, maar ook online te bekijken (via www.vocking-interieur.nl/ inspiratie/style-magazine-inspiratie/).

OntwikkelingenBouw & VastgoedInterieurbouwLekstroom