Quote_teken_links

HIGHQ BREIDT DIENSTVERLENING UIT 
MET EQILI

HighQ Interim, Werving & Advies is samenwerking aangegaan met EQili. Het interim- en adviesbedrijf uit Woerden breidt haar bestaande diensten uit met softwaretoepassingen van EQili. De samenwerking is op 12 juni bekrachtigd en de eerste leads voor beide partijen zijn een feit. Naast (tijdelijke) inzet van financiële professionals biedt HighQ nu een completer pakket op het gebied van finance en control en geeft hiermee invulling aan haar motto “HighQ brengt Finance verder”.

HighQ levert professionele oplossingen voor accounting- en controlafdelingen en vindt in EQili een strategische samenwerkingspartner. De financieel dienstverlener zocht een softwarepartner voor de professionalisering van financiële afsluitingsprocessen. Interim-managers van HighQ signaleren namelijk knelpunten bij klanten.

Directeur Peter van Herk: ‘De markt vraagt om totaaloplossingen waarbij IT, processen en personele vraagstukken integraal kunnen worden opgepakt. Bij een gemeenschappelijke klant werkten onze professionals samen met consultants van EQili en dat bleek een gouden combinatie. Net als wij werkt EQili pragmatisch en is gericht op kwaliteit. Met deze nieuwe integrale aanpak kunnen we klanten echt verder helpen.’ De implementatie van het pakket werd efficiënt en in korte tijd gerealiseerd.

Foto: Karlo Mans, directeur EQili (links) en Ron Molenaar, directeur HighQ (rechts)