Quote_teken_links

HNK ONTWIKKELT NIEUW HOSPITALITY- EN COMMUNITYCONCEPT
VOOR HUURDERS HNK UTRECHT CS

HNK heeft samen met HEYDAY Facility Management speciaal voor de locatie HNK Utrecht CS een nieuw hospitality- en communityconcept ontwikkeld. Het concept draagt bij aan het optimaliseren van de beleving en het creëren van een passend aanbod aan services voor huurders van HNK.

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor en is een verzameling aan (net)werklocaties voor werkend Nederland met ruimtes en services voor flexwerkers, ZZP’ers, het MKB en multinationals. Het concept is gebaseerd op het creëren van een warme, inspirerende omgeving met stijlvolle werkplekken, vergader- en kantoorruimtes, een sociaal hart en uiteenlopende diensten voor huurders.

Het traject is gestart met het inzichtelijk maken van het huidige gastvrijheidslevel en het onderzoeken van huurderstevredenheid. De wensen en behoeften van HNK-huurders stonden hierin centraal en vormden de basis voor het nieuwe concept. Met ontwikkelingen uit de markt hebben heeft HNK dit samengebracht tot een hospitality- en community concept waarbij er meer persoonlijke aandacht is voor de huurders en gasten.

Hospitality hostessen Nina Morssinkhof en Tessa Uijttenboogaard en community hostess Claudia van Walsem zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van het concept. Claudia: ‘Ik krijg energie van het samenbrengen van huurders en hierdoor aan het begin staan van nieuwe zakelijke relaties. Door persoonlijk contact met onze huurders heb ik meer zicht op hun wensen en behoeften. Hier kan ik vervolgens op inspelen door het organiseren van relevante evenementen of het introduceren van een andere huurder.’’