Quote_teken_links

HOEFAKKER TEKENT WEDEROM CONTRACT MET RIJKSMUSEUM MUIDERSLOT

Erfgoedhovenier Hoefakker uit de Bilt heeft opnieuw het contract mogen ondertekenen voor het tuinonderhoud rondom Rijksmuseum Muiderslot in Muiden.  Annemarie den Dekker, directeur van het Muiderslot ontving Arno Hoefakker, directeur van erfgoedhovenier Hoefakker in de Ridderzaal van het slot.

Hoefakkers verzorgt al sinds 2008 in nauwe samenwerking met tuinconservator Henk Boers de werkzaamheden voor de historische tuinen uit de 17e eeuw bij het Muiderslot. De tuin wordt verdeeld door de loofgang (berceau) in een Warmoeshof met groenten van vroeger en in een Kruidhof met keukenkruiden, geneeskrachtige kruiden en verf- en sierkruiden. Ook zijn er ander bijzondere planten en bloemen te zien.  De werkzaamheden worden natuurlijk volgens de ERM Uitvoeringsrichtlijnen hovenierswerkzaamheden historische tuinen en parken.

Hoefakker combineert vier disciplines in één  bedrijf: hoveniers, boomspecialisten, buitenruimte en groen erfgoed. Doordat de vakspecialisten van Hoefakker hun expertise en kunde delen, profiteren klanten van een optimale dienstverlening.