Quote_teken_links

HOFCLUB WOERDEN BESTAAT VIJF JAAR

De Hofclub Werken en Vergaderen is als unieke werk- en vergaderlocatie in 2014 gestart in Woerden. Waar eerst de nadruk lag op het flexwerken, bleek de vraag naar kantoorruimten groot te zijn en zijn er meer kantoorruimten voor twee tot tien personen gerealiseerd.

De combinatie van kantoorruimten, vergaderruimten en flexplekken resulteert in een dynamische werkomgeving. Door de bemande receptie is er altijd iemand aanwezig om te assisteren bij allerhande vragen en werkzaamheden. Afgelopen maart is de tweede Hofclub geopend op Lage Weide Niels Bohrweg te Utrecht. Ook hier is dezelfde combinatie van flexplekken, kantoor- en vergaderruimten doorgevoerd. Er zijn diverse vergaderruimtes in verschillende grootte beschikbaar zelfs tot 130 personen. Het voordeel voor de huurders is dat ze van beide locaties gebruik mogen maken wat hen ook flexibiliteit in de afspraken geeft.

‘Hoffelijkheid tonen en maximaal flexibel zijn. Of je hier nu een dagdeel, een dag, een week, een maand of een heel jaar komt werken of vergaderen, iedereen is welkom,” vertelt Arnoud van Raak eigenaar van Hofclub Werken & Vergaderen.