Quote_teken_links

HOOFTMAN
VERTELT OVER DUURZAME FILOSOFIE

Op donderdag 14 november organiseert Hooftman Volvo een speciaal evenement op de vestiging in Woerden; Hooftman Duurzaam. Tijdens dit evenement vertellen Martine en Ivor Hooftman alles over hun filosofie achter het verduurzamen van hun vestigingen. Aansluitend laten Martine en Ivor de duurzame facetten binnen hun bedrijf zien én kunnen de nieuwe Volvo’s Plug In Hybrid modellen bekeken worden.

‘We vinden het belangrijk om te vertellen over hoe wij ervoor willen zorgen dat aandacht voor mens en milieu in onze omgeving juist ook voor continuïteit van het bedrijf zorgt’, aldus Ivor Hooftman. ‘Ook aan hybride en elektrisch rijden besteden we natuurlijk aandacht. Tegelijkertijd is dit evenement een mooie aftrap voor de Volvo Hybrid Proefritdagen; een uitgelezen mogelijkheid om hybride rijden te ervaren. We hebben de complete range Volvo’s met de T8 Plug-in hybride klaar staan.’

Deelname aan de avond is kosteloos en aanmelden kan via www.hooftman.nl/events. Op deze pagina is tevens informatie te vinden over de Volvo Hybrid Proefritdagen.