Quote_teken_links

HOOGENBOOM PLAFONDS LEVERT PLAFONDCLIPS

De coronarichtlijnen brengen voor veel ondernemers allerlei uitdagingen met zich mee. Daar waar contact plaatsvindt tussen mensen moeten veiligheidsmaatregelen getroffen worden, en één daarvan is het ophangen van (plexiglas) spatschermen. Betrouwbaar bevestigingsmateriaal is dan essentieel, en Hoogenboom Plafonds vond daarin de ideale oplossing.

‘Een Woerdense horecaondernemer vertelde ons dat zijn zoektocht naar betrouwbaar bevestigingsmateriaal hem enorm veel tijd had gekost’, vertelt Maaike Hoogenboom. ‘Vervelend, als je niet precies weet waar je moet zoeken en toch snel iets nodig hebt. Wij vonden de oplossing bij een leverancier en hebben direct extra voorraad ingekocht.’ De oplossing is een product dat ontwikkeld is voor bevestiging aan een systeemplafond, precies het type plafond waar veel bedrijven van voorzien zijn. ‘De witte, solide clips klemmen zichzelf vast aan het systeem en aan de oogjes kun je iets bevestigen. Doordat het gewicht evenredig wordt verdeeld, hangt het object recht én veilig. Dat laatste is natuurlijk een vereiste. Je moet er niet aan denken dat zo’n scherm naar beneden komt.’

Hoogenboom hanteert geen minimale afname voor de plafondclips. ‘We willen graag dat elke klant snel en goed geholpen is, en bovendien op een verantwoorde manier de bedrijfsactiviteiten uit kan blijven voeren. Meer informatie is te vinden op onze website’, besluit Maaike.