fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
HUUSSEN AAN HET WERK IN THE CUBE
24 september 2020 | 1 minuten lezen

Vastgoedontwikkelaar IC Netherlands realiseert in Utrecht in samenwerking met Van Wijnen Lelystad 639 studentenwoningen en een fietsenkelder. Elke unit heeft een eigen badkamer, kitchenette en Frans balkon. Linthorst Techniek kreeg de opdracht voor de elektrotechnische en werkbouwtuigkundige installatie. Zij vroegen Huussen uit Bilthoven om het elektrotechnische deel te verzorgen.

Er komt een collectieve daktuin en in het hart van het gebouw is er straks een gemeenschappelijk gebied met onder andere een bootcamp-track. Naast wonen en studeren is het mogelijk om straks in studentencomplex Op Dreef naar een was-bar te gaan, te hangen op het terras bij het water, een restaurant te bezoeken, overleggen te voeren in een meeting space en is er ruimte om te trainen. Bijzonder is dat alles in één vloeiende lijn in elkaar overgaat, waardoor ontmoeting en interactie gestimuleerd worden.

‘Een prachtige klus waar we trots op zijn. Het gebouw is met het oog op de toekomst gebouwd; als de woningmarkt verandert dan verandert The Cube mee. Het heeft een flexibele constructieve opzet; dat heeft natuurlijk ook zijn invloed op de elektronische installatie’, aldus Bas Huussen.

Bouw & VastgoedAannemersbedrijfOnroerend goedOnderhoudUtrecht