Quote_teken_links

IJSSELVLIET ORGANISEERT STRATEGIE-ONTBIJTSESSIES

IJsselvliet uit Amersfoort organiseert drie ontbijtsessies voor ondernemers op 15 mei, 21 mei en 4 juni aanstaande in het Apollo Hotel de Beyaerd te Hulshorst, aanvang om 7:00 uur met inloop en ontbijt (inhoudelijke start om 7:30 uur) tot uiterlijk 10:00 uur.

 

 Tijdens deze drie ontbijtsessies staat de strategie, de bedrijfsvoering en het gedrag centraal. Op welke manier zet je de strategie neer en pas je de bedrijfsvoering hierbij aan en hoe vertaal je dit naar de medewerkers in de organisatie.

 

‘In de meeste organisaties zit veel daadkracht, doen en het realiseren van omzet en groeidoelstellingen. Richting bepalen, je mensen daarmee verbinden en de bedrijfsvoering daarop inrichten is daarvoor essentieel om niet in de waan van de dag getrokken te worden. Ondernemers even laten stilstaan, uit de dagelijkse aansturing stappen en richting te bepalen voor de toekomst en daarmee continuïteit zien wij als een belangrijk onderwerp’, aldus Esther Besseling.

 

De ondernemer die geïnspireerd wil worden om aan de slag te gaan, kan zich hiervoor aanmelden. De ondernemers/managers die kennis willen opdoen, een krachtig, duidelijk verhaal willen horen op een laagdrempelige manier in de vroege ochtend, ook welkom!

 

Voor meer informatie ga naar de website van IJsselvliet