Quote_teken_links

INFORMATIEZUIL DIGFLEXTOUCH BIJ AFTRAP ZAKENSEIZOEN 

Begin september tijdens de Aftrap van het Zakenseizoen bij FC Utrecht werd er door OnderNamen gebruik gemaakt van de informatiezuil DigFlexTouch, van onze samenwerkingspartners Infozuil en MyMarCom uit Woerden. De informatiezuil is ingezet als informatiepunt en op de zuil kon je gedurende het evenement interactief een poll invullen.

De zuil is erg gebruiksvriendelijk en als een normale tablet te bedienen en heeft een directe koppeling naar de eigen website of de webshop. De klant/bezoeker kan zich alvast oriënteren en informatie opzoeken in een afgeschermde veilige werkomgeving. Naast een persoonlijk welkom kan de DigFlexTouch ook gebruikt worden om alvast informatie op te zoeken en een bestelling te plaatsen zodat het koopproces kan worden versneld.

‘DigFlexTouch is een kwalitatief hoogwaardige 55-inch informatiezuil voor gebruik binnen. Makkelijk te bedienen. Compleet inclusief installatie en applicatie wordt deze geleverd en voor de klant beheerd, waarbij afhankelijk van de abonnementsvorm webpagina’s meerdere keren per jaar kunnen worden gewisseld.’ aldus Roy Vermeulen.