Quote_teken_links

INNOPET VESTIGT ZICH AAN DE OVERIJSSELHAVEN IN NIEUWEGEIN BIJ STELA VASTGOED

InnoPet, uitgegroeid tot het bekend merk als het gaat over de mobiliteit van je huisdier, zocht al geruime  tijd naar een geschikt en representatief pand om hun groeipotentie te kunnen waarborgen. Het pand moest voldoen aan de huidige norm met betrekking tot duurzaamheid.

Stela Vastgoed kon aan deze vraag voldoen,  in de vorm van het nieuwe bedrijfspand aan de Overijsselhaven 3 en 3A in Nieuwegein. Naast de locatie, waarvan het pand 3B nog te huur is, met een opslag van 1.400 m2 en een kantoor van 100m2 heeft Stela Vastgoed ook meegedacht over de inrichting van onder andere de stellingen en de ICT.

‘De panden hebben een mooie uitstraling en zijn duurzaam gebouwd. Dat wil zeggen ze zijn voorzien van zonnepanelen, kunststof kozijnen, pvc dak en ledverlichting op sensor. Verder is de vloerbelasting 2,5 ton, goed geïsoleerd en elk  kantoor heeft een volwaardige keuken.  Een pand dat precies voldoet aan de wensen van Innopet. We zijn dan ook een langetermijnrelatie aangegaan voor maar liefst 10 jaar en we hopen dat ze veel goede jaren hier mogen beleven’, aldus Bob Miltenburg.