Quote_teken_links

INNTEL HOTELS UTRECHT CENTRE OFFICIEEL GEOPEND

De Utrechtse burgemeester Jan van Zanen heeft begin april officieel het Inntel Hotels Utrecht Centre aan Smakkelaarshoek 24 geopend. Dit viersterrenhotel, vlakbij het Centraal Station midden in de stad Utrecht, is hiermee het zesde hotel van deze Nederlandse hotelgroep.

General Manager Henk Hölscher: ‘We zijn door burgemeester en wethouders met open armen in Utrecht ontvangen. De zakelijke markt, maar ook steeds meer toeristen weten deze historische stad te vinden. De vraag naar meer hotelkamers en een goede locatie om te vergaderen is groot. Ik ben dan ook zeer trots dat wij als Inntel Hotels daarin kunnen voorzien door met ons hotel 162 kamers en 300 vierkante meter vergadercapaciteit aan het aanbod toe te voegen.’

Het interieur is ontworpen op de vele verbindingen, de monumenten, oude gewelven, de iconen van de stad en het lijnenspel naar de wegen, paden en kanalen vloeien terug in het unieke design. Op de elfde en hoogste verdieping bevindt zich de Spa Dôme: een ruimte waar gasten zich kunnen ontspannen met een zwembad, sauna en fitness. Door de hoogte hebben zij een fenomenaal uitzicht over de stad.