Quote_teken_links

INTENS COMMUNICATIE EN RECLAME BESTAAT 25 JAAR

Sinds de oprichting in 1995 is Intens Communicatie en Reclame uit Amersfoort een full service bureau voor reclame- en communicatieadvies. Door de ontwikkeling van diverse mediakanalen is in de loop der jaren het communicatie-vak sterk veranderd. Het aantal kanalen nam enorm toe en bureaus werden kleiner en specialistischer. Intens speelde in op de ontwikkelingen door met een compact kernteam samenwerking te zoeken
met een uitgebreid netwerk van creatieve partners. Op deze manier kan nog steeds full service worden gewerkt. Het kernteam bestaat uit een vaste groep van acht medewerkers, waaronder strategen, vormgevers en creatieve denkers.

‘Tot op de dag van vandaag bedienen we  zo’n vijfendertig vaste klanten. We richten ons, met de meest uiteenlopende vraagstukken op gebied van identiteitsontwikkeling, creatieve concepten voor campagnes en productie van communicatiemiddelen vooral op de mkb-bedrijven. We zijn in staat om samen met de klant tot passende oplossingen te komen voor diverse communicatievraagstukken, zowel online als offline. Als bureau worden we vooral ingeschakeld voor conceptuele creativiteit. Met ons compacte team zien wij de toekomst en de veranderingen die in ons vak zeker nog gaan komen, positief tegemoet’, aldus Ad Guldemeester, een van de oprichters.

Foto: Jasper Leene en Ad Guldemeester