Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
JAARLIJKSE KERSTBOMENVERKOOP TAFELRONDE 185 START OP 8 DECEMBER
1 december 2021 | 1 minuten lezen

Met de overhandiging van twee kerstbomen van 4 meter aan burgemeester Victor Molkenboer is op maandag 29 november het startschot gegeven voor de verkoop van de ‘Goededoelenboom’ van Tafelronde 185 Woerden. De verkoop vindt plaats tussen woensdag 8 en zaterdag 11 december van 09:00 – 21:-00 op de vertrouwde plek tegenover winkelcentrum Snel & Polanen. De online verkoop is al geopend via www.goededoelenboom.nl.

Dit jaar wordt er, met de verkoop van kerstbomen, geld opgehaald om kinderen letterlijk iets te geven om naar uit te kijken: Stichting de Kievit in Harmelen zal met de opbrengst een uitkijktoren bouwen, en het Sofia Kinderziekenhuis zal het geld gebruiken voor het inrichten van een mobiele tv-studio. Hiermee kunnen kinderen vanuit hun ziekenhuisbed, of andere locatie in het ziekenhuis, ervaren hoe het is om samen met een bekende Nederlander of familie en vrienden, een live opname te maken.

Naast de verkoop aan particulieren weten ook bedrijven de Woerdense Tafelronde al jaren te vinden voor de goededoelenboom. Zo is de gemeente Woerden al jaren vaste klant en geeft Inergy, een groot Woerdens IT-bedrijf, de boom als kerstgeschenk als haar medewerkers.

Foto: Anno Visser.

OntwikkelingenRetail (groothandel)Woerden