Quote_teken_links

JAN SNEL BOUWT TIJDELIJKE KANTOORRUIMTE IN DRIE DAGEN 

Jan Snel uit Montfoort heeft afgelopen week voor Friso Bouwgroep in drie dagen een operationeel tijdelijk kantoorpand neergezet. Het kantoorpand bestaat uit 28 units die verdeeld zijn over twee gebouwen met twee bouwlagen. Het kantoorpand heeft een totale oppervlakte van 504 m2 . Naast de kantoorruimte is er ook sanitairruimte en  kantine aanwezig. De units hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn voorzien van een klimaatsysteem.

Door de modulaire bouwmethode die Jan Snel toepast is snelheid te combineren met kwaliteit. De units zijn geproduceerd in de productiehal van Jan Snel en vervolgens afgemonteerd op locatie. Het kantoorpand in een dag geplaatst en de afbouw in twee dagen gerealiseerd. Binnen drie dagen was het pand operationeel.

Bijzonder aan dit project is dat bij de afwerking van de units ook de eigen huisstijl van Friso Bouwgroep is uitgevoerd. Hierbij is rekening gehouden met de wensen van de Friso en is dit project volledig op maat gemaakt. Het project blijft voor twee jaar staan op een bouwplaats in Amsterdam en wordt door Friso Bouwgroep zelf weer opnieuw ingezet.