Quote_teken_links

JOS SCHOLMAN
KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Met de aanschaf van elf nieuwe op waterstof geleverde Hyundai Nexo’s  ziet aannemingsbedrijf Jos Scholman in de toekomst voor hen een grote rol weggelegd. Op dit moment verkent het bedrijf de mogelijkheden om de bestaande voertuigen en machines om te bouwen van benzine en diesel naar een aandrijving op waterstof.

Veelzeggend is dan ook dat Scholman voor elf nieuwe Hyundai Nexo’s waterstofauto’s koos die door Hyundai dealer Cluistra Nieuwegein werden geleverd.

‘Tot voor kort was het hele wagenpark afhankelijk van fossiele brandstoffen maar dat gaat snel veranderen! Ronduit indrukwekkend zijn de plannen voor een waterstoftankstation, die  in samenwerking met de buurman Allied Waters. Het wachten is op de definitieve vergunning, maar dan zetten we Nieuwegein op de kaart als een vooruitstrevende en duurzame gemeente in de regio’ onderstreept Jos Scholman sr. zijn ambities.

‘Trots zijn we, dat wij als Cluistra Nieuwegein, deze nieuw waterstofauto’s hebben mogen leveren. Hyundai, in grootte de vierde fabrikant ter wereld, levert als eerste deze Nexo, aangedreven door waterstof, als serieproduct. Een bewijs dat Hyundai als fabrikant  inmiddels vooroploopt en klaar is voor de toekomst. Wij als dealer spelen daar graag op in. Wij kijken ook immers liever vooruit dan achteruit. Als Hyundai-dealer leveren wij een volledig programma met alle mogelijke aandrijfmogelijkheden waar onder elektrisch, hybride en nu dan ook waterstof’, aldus Gert Cluistra.

Foto: Jos Scholman jr. neemt symbolisch de eerste sleutel in ontvangst van Gert Cluistra.