Quote_teken_links

JUFFERMANS MACHINEBOUW BREIDT UIT

Naast het bedrijfspand van Juffermans MachineBouw, die gevestigd is aan de Kastanjeweg op het Industrieterrein Tappersheul in Oudewater, is gestart met de bouw van een nieuw platenmagazijn. Plomp Funderingstechnieken uit Papekop heeft hiervoor al het fundament gelegd en momenteel wordt het beton gestort.

Het nieuwe platenmagazijn wordt voorzien van een volautomatisch gesloten systeem en met ondersteuning van een  ERP-pakket kunnen de bedrijfsprocessen beter worden gestructureerd/geautomatiseerd.

Het nieuwe platenmagazijn wordt een volautomatisch gesloten systeem, waar de platen middels een ERP systeem opgeroepen kunnen worden. ERP is een computersysteem ter ondersteuning van processen binnen ons bedrijf.

‘Deze “platenrobot” is volledig zelf geëngineerd en gebouwd door Juffermans MachineBouw! De ruimtebesparende stelling biedt plaats aan 116 pallets van 3.000kg waarmee een zeer grote  opslagcapaciteit wordt gecreëerd. Daarnaast neemt het systeem veel werk uit handen van het personeel en is alles netjes en geordend op één plek. Een bijkomend voordeel is dat er minder kans op schade is aan de platen en er ook een stuk minder transportbewegingen zijn op de werkvloer’, aldus Jeroen Juffermans.

Eind mei moet het nieuwe magazijn volledig operationeel zijn.