Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
KAARTVERKOOP AMERSFOORT WORLD JAZZ FESTIVAL START 26 JUNI
31 mei 2021 | 1 minuten lezen

Na 42 gratis edities gaat het Amersfoort World Jazz Festival voor het eerste volledig met kaartverkoop werken. Hiervoor is gekozen in verband met de covid-maatregelen en de beperkte beschikbare capaciteit die hiermee samenhangt.

De kaartverkoop start op zaterdag 26 juni 2021 via de website. Abonnees op de nieuwsbrief krijgen twee dagen eerder de mogelijkheid hun kaarten aan te schaffen. De complete line up is inmiddels ook bekend.

De (binnen)concerten in de Observant en Podium Kosmik kosten tien euro per middag / avond waar men twee concerten kan bijwonen. Deze concerten worden georganiseerd van 5 tot en met 15 augustus. Voor de concerten op het Lieve Vrouwekerkhof van 12 t/m 15 augustus wordt vijftien euro per kaart gerekend voor een plek op het “Amersfoort World Jazz Terras” voor een tijdsblok. Deze kaart kan de bezoeker ter plekke inwisselen voor een horecavoucher van vijftien euro dat in de weken daarna besteed kan worden bij de horeca in de Amersfoortse binnenstad. Op deze manier hoopt de organisatie dat Amersfoort World Jazz Festival voor de bezoeker toch nog een beetje gratis voelt. Tevens hoopt de organisatie op deze wijze een positieve bijdrage te leveren aan de horeca in de stad.

Ook kan er een plek gereserveerd worden op het terras van de horecagelegenheden aan het Lieve Vrouwekerkhof. Zij hebben ieder een eigen arrangement samengesteld. Het reserveren van deze kaarten verloopt ook via de website van Amersfoort World Jazz.

OntwikkelingenRestaurant/ barEventsRecreatieAmersfoort