Quote_teken_links

KARTFABRIQUE UTRECHT KRIJGT DEZE WINTER SCHAATS- EN CURLINGBANEN

Kartfabrique in Utrecht lanceert Winterfabrique! Naast karten, lasergamen en Prison Island spelen kunnen gasten van 9 december 2020 t/m 3 januari 2021 hier buiten terecht voor een winters daagje uit.

“Vanwege corona is het aantal gasten die wij mogen toelaten tot onze activiteiten beperkter, daarom zijn wij ons gaan oriënteren op een buitenactiviteit. In samenwerking met Ice-World leggen op onze parkeerplaats deze winter een 1.000 M2 outdoor schaatsbaan en 4 curlingbanen neer. Juist nu willen we iedereen laten genieten van wat extra beweging en ‘ouderwetse’ gezelligheid. De Winterfabrique is daarom een beleving voor jong en oud. Er zijn activiteiten voor iedereen! We hopen zo mede-ondernemers te inspireren om te kijken naar wat er wel kan, in plaats naar wat er niet kan”, vertelt Martien Veenstra, directeur Kartfabrique.

Tijdens de openingsuren wordt er gewerkt met tijdslots om de drukte goed te reguleren. Verder staan overal desinfectiepunten en met regelmaat wordt het materiaal gereinigd. Meer informatie is te vinden op de website.