Quote_teken_links

KIERS
VERSTERKT DRIESSEN FOOD

Per 1 maart komt Gertjan Kiers, alias Demoslager, het team van Driessen Food versterken. Met de komst van Kiers wordt de productgroep vlees flink versterkt en is het familiebedrijf klaar voor de toekomst, waarin het ambacht centraal blijft staan. Kiers werd op 17 februari officieel geïntroduceerd.

‘De komst van Kiers is een geweldige aanvulling op ons team’, vertelt directeur Christiaan Driessen. ‘Ambacht heeft altijd al een belangrijke rol gespeeld binnen ons bedrijf en dat blijft zo. Gertjan Kiers is een autoriteit op vleesgebied en dat is precies wat wij per versgroep voor onze klanten willen zijn. We verkopen vlees met een verhaal en met de komst van Gertjan kunnen we dat verhaal nog beter vertellen.’

Ook Gertjan Kiers is enthousiast: ‘Mijn besluit om bij Driessen Food aan de slag te gaan heb ik weloverwogen genomen. Het is een betrouwbaar bedrijf dat open staat voor de toekomst, dat past 100 procent bij mijn visie en ambities. Als gezicht van de productgroep vlees bieden zij mij de mogelijkheid om net die stap verder te gaan. Ik ben nu eenmaal het liefst bezig met vlees op een zo breed mogelijk vlak, en daar krijg ik nu de kans voor. Door het assortiment binnen de productgroep vlees naar een hoger niveau te tillen kunnen we een nog bredere doelgroep van dienst zijn. Ook zal ik me, samen met culinair adviseur Cor van Dusschoten, gaan bezighouden met productontwikkeling voor Christoffels, de lijn ambachtelijke convenience producten van Driessen Food.’