Quote_teken_links

KLIMAVISIE VESTIGT ZICH OOK IN IJSSELSTEIN

Sinds 1 mei is er een nieuwe vestiging van Klimavisie geopend in IJsselstein. Edwin Jongsma en Davey Heeren worden mede-eigenaar van Klimavisie Midden B.V.

Klimavisie is een toonaangevend merkonafhankelijk advies-, ontwerp- en installatiebureau voor airconditioning, klimaatbeheersing, warmtepompen, luchtbehandeling, verwarming en ventilatie. Duurzaamheid en energiebesparende oplossingen staan bij hun centraal.

‘Wij zijn content met de komst van Edwin en Davey. In het verleden hebben we al veel met hen samengewerkt. Voor onze nieuwe vestiging brengen Edwin en Davey samen meer dan 40 jaar ervaring in de klimaattechniek met zich mee. Hiermee kunnen we onze dienstverlening op alle fronten optimaliseren en kunnen een dekking bieden voor Midden Nederland. Wij zijn ervan overtuigd dat beide heren een absolute meerwaarde voor onze organisatie zullen zijn, aldus Maikel Willemsen en Martin Hulshof.’

Edwin zegt: ‘Ik heb er enorm veel zin in om samen met Davey deze uitdaging aan te gaan om hier een succes te gaan maken!