Quote_teken_links

KLUSSEN AANMELDEN VOOR NLDOET 2021

Tijdens NLdoet steken vele mensen op vrijdag 12 en zaterdag 13 maart 2021 de handen uit de mouwen. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Ook Nieuwegeinse maatschappelijke organisaties die vrijwilligers nodig hebben voor een leuke klus of activiteit, kunnen zich aanmelden. Vooral voor de vrijdag is de organiseerde partij Samen voor Nieuwegein nog op zoek naar organisaties en klussers vanuit het ROC. Aanmelden kan via info@samenvoornieuwegein.nl.

NLdoet is de kans om met vrijwilligers een klus of activiteit aan te pakken. Meedoen betekent extra handen, nieuwe netwerken en naamsbekendheid voor de organisatie. Maatschappelijke organisaties kunnen hun klus aanmelden op de website van NLdoet, www.nldoet.nl. Organisaties kunnen mogelijk een bijdrage krijgen van maximaal 350 euro van het Oranje Fonds voor de organisatie van hun activiteit. Meer informatie hierover is te vinden op de website van NLdoet, www.nldoet.nl.

NLdoet is een initiatief van het Oranje Fonds. In Nieuwegein werkt Samen voor Nieuwegein met vele organisaties samen om NLdoet lokaal te promoten en deelnemers te ondersteunen. Het Oranjefonds roept de deelnemers op om alle geldende voorschriften vanuit de Rijksoverheid en RIVM te volgen bij het meedoen aan NLdoet.

Fotobijschrift: Met extra handjes kan er veel werk worden verzet tijdens NLdoet.