Quote_teken_links

KOPPELPOORT
BRENGT STUDENTEN UIT AMERSFOORT SAMEN MET BEDRIJFSLEVEN

Het netwerkevenement Koppelpoort vindt donderdag 23 januari plaats in Amersfoort. Dit is een netwerkevenement waar ondernemers en bedrijven uit de regio Amersfoort samenkomen met meer dan 150 ondernemende studenten van de Hogeschool Utrecht. Het doel van Koppelpoort is het bieden van een podium aan de studenten en het verbinden van ondernemend Amersfoort.

Het programma is gevuld met gastsprekers en na de pitches loopt het evenement over in een netwerkborrel. Tijdens Koppelpoort delen de studenten van de opleiding Ondernemerschap en Retailmanagement en de studenten van de Minor Ondernemerschap de succesverhalen van het afgelopen half jaar. Naast de bovengenoemde opleidingen zijn ook studenten aanwezig van alle opleidingen binnen het instituut Marketing & Commerce.

Koppelpoort is met name interessant voor ondernemers die op zoek zijn naar een start-up van jonge ambitieuze ondernemers of nieuwe werknemers. Het middagprogramma begint om 15:15 uur bij de Hogeschool Utrecht locatie Amersfoort aan De Nieuwe Poort 21 en het avondprogramma, wat 18:00 uur begint, vindt iets verderop plaats in de Prodentfabriek aan de Oude Fabriekstraat 20.

Koppelpoort wordt georganiseerd door Six Guys Events, bestaande uit zes studenten van de Hogeschool Utrecht, opleiding Facility Management. Koppelpoort wordt volledig gefinancierd door middel van sponsoring en elke hulp is daarom ook van harte welkom. Voor meer informatie en aanmelden kan je terecht op de website