Quote_teken_links

KOPPELPOORT HELEMAAL KLAAR VOOR DE TOEKOMST!

Koppelpoort is een jaarlijks terugkerend netwerkevenement dat door en voor studenten en ondernemers in de omgeving Amersfoort wordt georganiseerd. Het doel van dit event is om studenten kennis te laten maken met verschillende bedrijven en ondernemers.  Tijdens deze bijeenkomst op 21 januari – voor het eerst online – kunnen studenten de succesverhalen van het afgelopen jaar met elkaar en ondernemers delen. Het thema voor dit jaar is ‘The game is on’. 

Het programma zal gevuld zijn met interessante gastsprekers en inspirerende, creatieve pitches gehouden door de beste studenten van de opleiding Ondernemerschap & Retailmanagement. Er zal ook een breed netwerk van bedrijven en ondernemers aanwezig zijn.  

‘Als je wilt deelnemen en luisteren naar de inspirerende sprekers of wilt netwerken met young professionals neem dan contact met ons op via de website of socials. Dit kan natuurlijk ook als je een of rol wilt vervullen als spreker of jurylid tijdens dit event’, aldus Sander Wijnholt, student van de Hogeschool.