Quote_teken_links

KYRA KASEL NIEUWE
MANAGER ONDERNEMERSFONDS UTRECHT 

Op 18 november is Kyra Kasel de nieuwe fondsmanager van het Ondernemersfonds Utrecht. Zij volgt Alan Grommers op die per 1 oktober start als algemeen directeur bij Overvecht Vastgoed.

Op dit moment is Kyra Kasel werkzaam als hoofd publiciteit & acquisitie bij het Utrechtse Community Theatergezelschap Stut Theater. Kyra heeft een master in Kunsten, Cultuur en Media en een bachelor in communicatie- en Informatiewetenschappen.

Na het besluit van de gemeenteraad om het mandaat van het Ondernemersfonds met onbepaalde tijd te verlengen gaat het Ondernemersfonds een volgende uitdagende fase in. Het daarmee uitgesproken vertrouwen in het Ondernemersfonds schept ook verplichtingen. Met de komst van Kyra is de staf van het OfU weer compleet en kan er weer verder gewerkt worden aan de vitaliteit van Utrecht.

Het Ondernemersfonds is in 2012 opgericht voor eigenaren en gebruikers van panden die geen woning zijn, zoals winkelpanden, kantoren, bedrijven, horeca, musea, sportkantines, parkeergarages, scholen en ziekenhuizen. Veel eigenaren en gebruikers hebben zich sindsdien georganiseerd en gebruiken het fonds voor investeringen in gezamenlijke faciliteiten.  Ondernemers kunnen via het Ondernemersfonds investeren in gezamenlijke faciliteiten.