Quote_teken_links

LEAN CAPABILITY BUILDERS VIERT VIJFJARIG JUBILEUM

Lean Capability Builders (LCB) heeft iets te vieren: het bedrijf bestaat vijf jaar. Een periode waarin LCB heel wat innovaties en ontwikkelingen heeft doorgemaakt. Wat begon als een Lean trainingsbureau, is nu uitgegroeid tot een gerenommeerde aanbieder van direct toepasbare Lean diensten & producten. De rode draad in de afgelopen vijf jaar: onderscheidende dienstverlening op hoog niveau zonder poespas.

Bij LCB ontwikkelt oprichter Gijs Wijers samen met zijn team concepten waarmee organisaties zelf in staat zijn hun dienstverlening continu te verbeteren. Van praktisch trainingsmateriaal en internationaal erkende certificeringen tot tools om snel inzicht te krijgen in de dienstverlening van individuen, teams en organisaties en een compleet naslagwerk over Lean-denken, systeemdenken en ontwerpdenken.

Gijs Wijers: ‘Wij blijven onze dienstverlening uitbreiden en verbeteren, bijvoorbeeld op het gebied van digitalisering. Ook zijn we erg blij met ons unieke loyalty programma – waar steeds meer Lean consultants zich bij aansluiten. Maar bovenal zijn wij enorm trots op de continu groeiende loyale klantengroep! Het is fantastisch om te zien hoe steeds meer klanten gebruik maken van de LCB toolbox.’