Quote_teken_links

LINDA MAKELAARDIJ KRIJGT BIJZONDER WOONPROJECT IN LINSCHOTEN IN VERKOOP

Linda Makerlaardij uit Woerden kan een bijzonder woningbouwproject toevoegen aan haar portfolio. De makelaardij van Linda van Duuren wordt verantwoordelijk voor de verkoop van het nieuw te bouwen Ritmeester Linschoten.

Het gaat om elf eengezinswoningen en zes seniorenwoningen aan het water in Linschoten.
‘Wij hebben dit project gekregen door de ontwikkelaar te adviseren binnen het traject van de aanbesteding waarbij we hebben meegedacht over het plan’ zegt Linda. ‘We hebben vervolgens meegedacht over het plan. Alle aanstaande bewoners mogen zelf ook mee beslissen over de vormgeving en indeling. Hier is eind januari al een workshop voor georganiseerd.’

De animo voor het project is enorm. Linda: ‘Er zijn tot nu toe zeshonderd aanmeldingen binnen gekomen, voor zeventien woningen. Dat toont ook wel aan hoe hectisch het momenteel op de huizenmarkt is. We zien ook dat veel mensen uit Woerden zich hebben ingeschreven. Het is voor hen natuurlijk ook wel aantrekkelijk; je woont “buiten” in een rustig dorp maar staat ook binnen een kwartier op het station in Woerden. Het ligt bovendien in een woonwijk, dus het niet zo dat je op een lege “bouwplaats” woont als het af is.’ De verkoop van Ritmeester Linschoten begint in juni.