Quote_teken_links

MARCEL VAN HUISSTEDEN
DIRECTEUR KIREMKO B.V.

Met ingang van 1 december 2019 is Marcel van Huissteden toegetreden tot de directie van Kiremko B.V. uit Montfoort.

Marcel is volgend jaar 25 jaar werkzaam bij Kiremko en heeft de vele ontwikkelingen en groei van het bedrijf meegemaakt. Hij begon zijn carrière bij Kiremko  als tekenaar/constructeur en deed ervaring op bij diverse afdelingen binnen het bedrijf. Hij opereerde al enige tijd als adjunct-directeur. 

Paul Oosterlaken en Andy Gowing zijn blij met deze ontwikkeling en zien deze stap ook als een belangrijke bijdrage aan de continuïteit van Kiremko. Met de benoeming van Marcel heeft Kiremko haar directie uitgebreid.

Volgens Marcel is het een positieve stap voorwaarts in de toekomst van Kiremko; we blijven ons ontwikkelen, focussen op innovatieve en duurzame technologie en blijven samen met het team continue verbeteren.

Kiremko is marktleider van machines voor de aardappelverwerkende industrie. Ze leveren totaaloplossingen die waarde toevoegen voor elke klant.  De focus ligt op productontwikkeling, het continue verbeteren, innovatieve & duurzame technologie en samenwerking, met respect voor het team, de klanten,  partners én het milieu.