Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
MARLEEN VAN DAM SCHRIJFT BOEK
19 november 2020 | 1 minuten lezen

Het bereiken van de top van de Kilimanjaro was hét doel en tevens droomwens van onderneemster Marleen van Dam. Zij schreef een boek waarin zij haar ontberingen, euforie en parallellen met het ondernemerschap uit de doeken doet. De titel van het boek is 5895; de cijferreeks die het aantal meters naar de top van de Kilimanjaro vertegenwoordigt.

‘Ieder bedrijf heeft specifieke uitdagingen die ik graag ontwar’, vertelt Marleen. ‘Vaak zijn deze gerelateerd aan te weinig focus, tijdgebrek, te weinig inkomsten of een gebrek aan saamhorigheid. Een formule met dromen, doelen, leren, plannen en actie heeft mij geholpen mijn dromen te realiseren. Deze kennis deel ik graag.’ Doelen visualiseren en uitvoeren, daarin ligt volgens Marleen het geheim tot succes. ‘In ‘5895’ laat ik de lezers op inspirerende wijze kennismaken met mijn zienswijde en vertel ik hoe dit voor iedereen, zowel zakelijk als privé, bereikbaar is.’

‘5895’ is verkrijgbaar bij The Read Shop in Oudewater, boekhandel De Kler in Woerden en online via marleenvandam.nl/5895.

Nieuw productCommunicatie & MediaMarketingDrukkerijLopikerwaard