Quote_teken_links

MARREE EN DIJXHOORN ADVOCATEN VERHUIST NAAR STATIONSGEBIED AMERSFOORT 

Na tweeëntwintig jaar te zijn gehuisvest aan de Zonnehof verhuist Marree en Dijxhoorn Advocaten per 22 juli 2019 naar het stationsgebied van Amersfoort. Het in Amersfoort gevestigde advocatenkantoor kiest bewust voor deze in opkomst zijnde locatie, in het dynamische hart van de stad, direct bij het station.

Marree en Dijxhoorn betrekt de derde verdieping van het volledig gerevitaliseerde kantorencomplex De Conducteur, eigendom van M7 Real Estate, waar al meer bedrijven recentelijk zijn gevestigd.

‘De keuze voor deze locatie is niet toevallig. We streven ernaar om onze positie in de regio Amersfoort Eemland verder uit te bouwen. We richten ons op ondernemingen en instellingen en staan deze bij op alle juridische terreinen waar ze mee te maken hebben en krijgen. Op het gebied van het ondernemingsrecht inclusief  fusies & overnames, arbeidsrecht, privacy, verzekeringsrecht, vastgoed, IE en ICT, financieringen en insolventies en internationale handel hebben wij hoogwaardige specialisten in huis met jarenlange ervaring,’ aldus Roel Hart bestuurder en partner van Marree en Dijxhoorn Advocaten.