Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
Montfoort S.V.‘19 winnaar Rabobank-­actie
11 juli 2022 | 2 minuten lezen

Voetbalvereniging Montfoort S.V.’19 is één van de winnaars van de Rabobank-actie “Zonnepanelen voor maatschappelijke panden”. Jelle de Boer en Hans Benard overhandigden namens Rabobank de cheque aan Mike Peelen, die werd geassisteerd door twee jeugdspelers.

De vereniging gaat de kantine verbouwen en het bestuur vindt het belangrijk dat hierbij ook wordt geïnvesteerd in verduurzaming. De verwachte start van de verbouwing is in het tweede kwartaal van 2022. De vereniging krijgt een mooi bedrag uit het Rabobank Stimuleringsfonds. Met het plaatsen van zonnepanelen is de vereniging straks minder afhankelijk van het gas, wat scheelt in de clubkas en beter is voor het klimaat. Naast de voetbalclub uit Montfoort ontvangen onder andere de scouting in Lopik en Oudewater, Museum IJsselstein en de IJsselsteinse Muziekvereniging Amicitia een bijdrage voor de aanschaf van zonnepanelen. 

 Rabobank laat weten: ‘Maatschappelijke gebouwen vervullen een belangrijke functie in het dorp, de stad of de gemeente. Als coöperatieve Rabobank willen we helpen om te verduurzamen. Leden van de bank konden bepalen welke gebouwen geholpen gingen worden.’ 

Bouw & VastgoedInstallatietechniekLopikerwaard