Quote_teken_links

MULTIVAC
NEEMT DE FRITSCH-GROEP OVER

Op 10 juli is bekend geworden dat MULTIVAC de FRITSCH-groep overneemt. Met de overname breidt MULTIVAC zijn scala aan mogelijkheden voor de bakkerij-industrie verder uit, zodat het in de toekomst ook complete productielijnen aan de bakkerij-industrie kan aanbieden. Voor FRITSCH-groep betekent de overname dat het bedrijf haar activiteiten kan voortzetten en haar klanten kan behouden, nadat het medio april 2019 faillissement moest aanvragen.

‘De overname van FRITSCH is een volgende belangrijke stap voor ons, in de uitbreiding van ons aanbod van geïntegreerde oplossingen voor de verwerking en verpakking van levensmiddelen’, aldus Christian Traumann, directeur en Group CFO van MULTIVAC. ‘Dankzij de processing oplossingen van FRITSCH zullen we onze aanwezigheid in de bakkerij-industrie blijven uitbreiden. In deze sector hebben we de afgelopen jaren al enkele zeer uitdagende projecten voor geautomatiseerde verpakkingsoplossingen kunnen implementeren.’

Onder voorbehoud van goedkeuring in het kader van de kartelwetgeving, zal de overname van FRITSCH Groep op 1 augustus 2019 van kracht worden.