Quote_teken_links

MUNTGEBOUW UTRECHT
WINNAAR EERSTE EDITIE PROVINCIE AWARDS 2019

Evenementenlocatie Muntgebouw Utrecht is de winnaar van de eerste editie van de Provincie Awards in de categorie XL (capaciteit tot vijfhonderd personen). Na vele reviews van gasten heeft het Muntgebouw Utrecht 1 juli de eerste prijs van de provincie Utrecht gewonnen.

Op MeetingReview zijn evenementenlocaties beoordeeld op het boekingsproces, de locatie, de zaal en eten en drinken. Alle locaties in Nederland kunnen deelnemen aan de Provincie Award van MeetingReview. Het enige wat nodig is om mee te kunnen doen zijn tien geregistreerde reviews van de laatste vier jaar. Dit heeft te maken met het betrouwbaarheidsmodel. De locatie met het hoogst aantal punten wint.

Het Muntgebouw Utrecht is de afgelopen jaren verdubbeld in capaciteit en beschikt over 27 ruimtes. ‘Deze markante locatie is ruim van opzet en kent indrukwekkende trapportalen en brede gangen. Bijna geen één locatie is zo breed inzetbaar en functioneel als het Muntgebouw. Van groots tot intiem, van filmopnames tot congressen en bedrijfsfeesten; het Muntgebouw is voor vele doeleinden geschikt’, aldus pandbewaarder Adriaan Derksen.