Quote_teken_links

NEWOMIJ B.V.  
VERWELKOMT NIEUWE HUURDERS

Per 1 november 2019 heeft OnderNamen lid Newomij uit Naarden VBC Notarissen en USG People als nieuwe huurders in The Hub Amersfoort verwelkomd. VBC Notarissen huurt 1.085m2 op de 6everdieping en USG People huurt 170 m2 op de begane grond.

Het aansprekende kantoorgebouw aan de Stationsstraat Amersfoort kent een uitstekende bereikbaarheid zowel met de auto als het openbaar vervoer (station Amersfoort) en ligt dichtbij het centrum van Amersfoort met voorzieningen, zoals hotels, winkels en restaurants.

Op dit moment is nog beschikbaarheid op de verschillende verdiepingen. De keuze van VBC voor The Hub is ingegeven door de centrale ligging, goede bereikbaarheid en professionele en toegankelijke uitstraling. Deze beantwoordt aan de eisen van vandaag en morgen. Meer informatie is te vinden op de vernieuwde website.

‘Newomij is een van de grootste particuliere vastgoedondernemingen van Nederland. Naast de vastgoedportefeuille bieden we ook financieringen, VvE beheer en verzekeringen. Hierdoor zijn wij in staat om zélf de regie te voeren en snel te schakelen. Wij zijn een betrouwbare partner en altijd op zoek naar langlopende samenwerkingen. Door deze betrokkenheid zijn wij geworden wat wij nu zijn: een vastgoedonderneming die constant in beweging is met focus op de lange termijn’, aldus Mireille Thakoersingh