Quote_teken_links

NIEUW BEDRIJFSPAND VOOR ALBEKA B.V. 
OP BEDRIJVENPARK HET KLOOSTER

Albeka B.V. uit Nieuwegein, verkoper van nieuwe en tweedehands kantoormeubelen aan bedrijven, gaat verhuizen naar een nieuw bedrijfspand op Het Klooster. Vasthoek Beheer B.V. heeft een perceel van bijna 2.200 m2 gekocht en op de kavel komt het bedrijfspand voor Albeka B.V. De bouw start in april en de oplevering zal in november plaatsvinden.

Albeka is al zeker tien jaar actief in Nieuwegein vanuit haar vestiging op Plettenburg. ‘Het Klooster is een mooi bedrijvenpark met een goede bereikbaarheid en strategische ligging dichtbij belangrijke snelwegen. We krijgen een prachtig pand aan de waterkant met een uitstraling die helemaal bij ons past’, aldus de heer Van der Hoek, directeur van Albeka.

Wethouder Ellie Eggengoor is blij met de nieuwe vestiging van Albeka in Nieuwegein. ‘Een welkome aanvulling op de activiteiten en bedrijvigheid op Het Klooster. Ook Albeka kiest voor de centrale ligging van het bedrijvenpark als ideale uitvalsbasis voor de distributie van hun producten’, aldus Ellie.