Quote_teken_links

NIEUW DUURZAAMHEIDSKEURMERK
LANDGOED ISVW

In de bedrijfsvoering van Landgoed ISVW uit Leusden wordt veel aandacht geschonken aan het milieu en de maatschappij. Sinds 2011 heeft Landgoed ISVW het gouden Green Key keurmerk en vanaf mei is de overstap gemaakt naar het Green Globe. De overstap is gemaakt omdat het Green Globe een breder vlak beslaat.

‘Wij geloven dat gastvrijheid uitstekend samengaat met een zo milieuvriendelijk mogelijke bedrijfsvoering. Daarom investeren wij in voorzieningen die in ons hotel, restaurant en vergaderzalen beter én groener maken. In onze bedrijfsvoering schenken wij aandacht aan het milieu en de maatschappij. Duurzaam ondernemen betekent voor ons namelijk dat wij rekening houden met de impact van onze activiteiten op het milieu en daarnaast een positieve invloed willen hebben op de mensen binnen en buiten ons bedrijf. Wij hechten veel waarde aan respect voor het milieu.’ Aldus Chantal Orth, directeur.

Green Globe is het wereldwijd erkende duurzaamheidslabel en ondersteunt organisaties bij het inrichten van hun economische, sociale en ecologische duurzaamheidbeleid. Het biedt een compleet systeem voor reis- en gastvrijheid organisaties waarmee voortdurend de duurzaamheidprocessen kunnen worden beheerst, gemonitord en verbeterd.