fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
Nieuwe, fleurige gebiedsaankleding op Business Eiland Utrecht
4 juli 2022 | 2 minuten lezen

Langs het Merwedekanaal, de fietsverbinding tussen Utrecht en Nieuwegein en de buitenrand van het bedrijvengebied Business Eiland Utrecht, is het gebied opgefleurd met nieuwe houten bankjes en afvalbakken met de tekst ‘Welkom op Business Eiland Utrecht’. Met deze actie wilde de organisatie bezoekers en ondernemers zich welkom laten voelen in het gebied en deze een eigen gezicht geven door middel van gebiedsaankleding.

Alice Hendriksen Oostereng, voorzitter Business Eiland Utrecht: ‘Het gebied kan wel wat opfleuring en aankleding gebruiken. We wilden onze eigen look & feel creëren, dus het plan van aanpak was snel gemaakt. De bankjes, maar ook de bijbehorende afvalbakken met ons eigen logo zijn de eerste onderdelen van een mooie en sterke uitstraling van Business Eiland Utrecht. Voor de uitwerking van de gebiedsaankleding hebben studenten van Nimeto Utrecht creatieve ideeën ingebracht en heeft Sybo de Geus van 100 kilo de huisstijlonderdelen uitgewerkt.’

Business Eiland Utrecht wil uitstralen dat het gebied er is voor een diversiteit van bedrijven, functies en mensen, van startup tot Holland Casino, van vastgoed- en leasebedrijven tot de bakker op de hoek. Die diversiteit zal terugkomen in de creatieve uitingen.  

Utrecht