Quote_teken_links

NIEUWE LOCATIE VOOR
SMOLDERS PARTYSERVICE

Smolders Partyservice is verhuisd naar een nieuwe locatie en zit tegenwoordig aan De Bleek 17 in Woerden. Van daaruit verzorgt John Smolders met zijn bedrijf verschillende cateringdiensten voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt. Nieuw is het concept “De Woerdense Keuken”, bedoeld als afhaalservice, waar gerechten, zoals belegde broodjes, maaltijden of een lekker vers portie kibbeling afgehaald kunnen worden.

Smolders Partyservice is al dertig jaar een begrip in Woerden op het gebied van catering voor feestjes, lunches en uitvaartdiensten. Wat ooit begonnen is met het maken van salades in de keuken thuis, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig en veelzijdig cateringbedrijf. Zeker de salades staan goed bekend: van een kleurrijke kipsalade tot luxe zalmsalade, maar ook voor een compleet warm of koud buffet kunnen gasten terecht bij Smolders. Tevens levert hij een uitgebreid assortiment van borrelgarnituur. Smolders kan ook een high tea of barbecue arrangeren.

Handig is de belegde broodjesservice: via een bestellijst op de website kan eenvoudig voor dezelfde dag nog broodjes voor de lunch of maaltijd worden besteld.

Foto: John Smolders bij de nieuwe locatie aan De Bleek