Quote_teken_links

NIEUWE MEDEWERKERS
VOOR GRAND CAFÉ VAN TWIZST

In het Grand Café van Twizst in Bunschoten gaan vanaf 6 mei mensen met een verstandelijke beperking aan de slag. Zij komen via Amerpoort en gaan werken op basis van dagbesteding. Beide organisaties zien uit naar de start van de nieuwe samenwerking.

De nieuwe medewerkers hebben ruime ervaring in de horeca. Ze gaan diverse werkzaamheden doen zoals: schoonmaken, helpen bij voorbereidingen voor feesten en (technische) klussen in en rondom het gebouw.

‘De doelstelling van Twizst is mensen gelukkig of gelukkiger maken. Dat doen we door onder meer sport, wellness, bowling en een sfeervolle accommodatie aan te bieden voor bijvoorbeeld een huwelijks- of jubileumfeest. En in het Grand Café door mensen een heerlijke lunch, diner of borrel te serveren’, aldus eigenaar Klaas Meester. ‘We vinden het ook bij ons passen om mensen met een verstandelijke beperking een werkplek midden in de samenleving te bieden.’ Ook dagbestedingsmanager Brechje Buxtorff vindt de nieuwe werkplek perfect passen bij Amerpoort. ‘Het sluit aan bij onze missie: samenwerken aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Het was een lang gekoesterde wens om ook in Bunschoten een dagbesteding midden in de maatschappij te hebben.’

Foto: v.l.n.r. Brechje Buxtorff (manager dagbesteding Amerpoort) en Klaas Meester (eigenaar Twizst).